logo
Relájate en la villa privada de tus sueños
iconEspañol
Busque nuestras villas:
icon
iconLlegada
iconSalida
iconHuéspedes

Propietarios

Vol guanyar diners de manera fàcil? Llogui la seva segona residencia de vacances amb Club Villamar!

En aquests moments incerts no és fàcil treure profit llogant la seva segona residencia de vacances a España. Actualment, més i més turistes opten per a l'atractiu econòmic de llogar una casa per a les seves vacances. Club Villamar l’està buscant a vostè per llogar la seva segona residencia amb piscina privada.

- Quan cobrarà els seus diners com a propietari?

Contràriament a altres empreses de lloguer, ClubVillamar paga al propietari 4 setmanes abans de l'arribada dels clients. En el cas de una reserva de última hora, transferirà immediatament l’import corresponent. D'aquesta manera s’assegura uns ingressos abans de que els clients arribin. Una bona idea, no creu?

- Treballa Club Villamar amb exclusivitat?

A Club Villamar, pensem que la exclusivitat és un principi passat de moda. Vostè és lliure de treballar amb altres empreses i per descomptat llogar pel seu compte.

- Como a propietari, pot decidir quant lloga la seva segona residencia?

Per descomptat, és casa seva, oi? Tindrà a la seva disposició un mòdul on-line amb el que podrà bloquejar les setmanes en qualsevol moment. El modul també l’informarà dels ingressos sobre els lloguers. Cada moment que la seva segona residencia es llogui, rebrà un correu electrònic sobre el canvi de la seva disponibilitat.

- Pot Club Villamar fer-se càrrec de les necessitats dels clients durant la seva estada?

Club Villamar té una exclusiva en cooperació amb la franquícia Homeservice Villamar. Això vol dir que Club Villamar es farà càrrec de les reserves, i Homeservice de la preparació de casa seva, rebuda dels clients, ( i altres com entrega de tovalloles o llençols ), demanar el corresponent dipòsit, mantenint el contacte amb ells durant tota la seva estància, neteja i revisió de la casa desprès de la seva sortida, així com tornar el dipòsit desprès d'haver fet les revisions pertinents. Al final de la temporada Club Villamar, li farà entrega de la seva casa en el mateix estat que la entregada. En les nostres oficines Homeservice ( a Lloret de Mar, Calonge i Santa Susanna) sempre ens podrà contactar

- Pot tenir els seus clients propis fent-se vostè càrrec o bé altres?

Per descomptat que és possible que Club Villamar llogui la seva segona residencia de vacances m'entres vostè se'n fa càrrec d'ells o bé terceres persones.

- Com troben la casa els clients de Club Villamar?

Club Villamar és especialista en llogar cases de luxe amb piscina privada des de 2004. Perquè amb els nostres anys d'experiència, sabem exactament com oferir les casas en les condicions més apropiades. La nostra pàgina web www.clubvillamar.com té macanismes molt bons de recerca, i la pàgina web ella mateixa és molt manejable per als usuaris per trobar la casa adient, reservar i pagar online


Gràcies a Internet podem oferir la seva casa a més d'un milió de clients potencials cada any, llogar-la durant moltes setmanes i fer milers i fins a desenes de milers d'euros cada any per a vostè. El nostre equip de reserves està disponibles 12 hores al dia per a respondre les preguntes dels clients telefònicament, xat i email.

- Com pot posar casa seva a la pàgina web de Club Villamar?

Vostè pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint el formulari de contacte del correu electrònic que hi ha a continuació. Per descomptat, també ens pot trucar per obtenir més informació o concertar una cita amb un dels nostres comercials. Ell o ella vindrà a casa seva, per descomptat, sense cap compromis. Si vostè decideix iniciar una cooperació amb  Club Villamar, acordarem preus i realitzarem les fotografies. La seva casa es publicarà a la nostra pàgina web sense cap cost i començarem a buscar clients. La promoció de la seva casa, per descomptat, també és, sense cap cost addicional.

- Els nostres propietaris de les cases estan d'acord:

Club Villamar s'encarrega de tot i us ofereix els màxims resultats en el lloguer de la seva segona residencia de vacances! Contacti amb nosaltres per obtenir més informació o una cita amb un dels nostres comercials.

- Quieres ganar dinero fácilmente? Alquile su casa de vacaciones a través de Club Villamar!!

En esta época de incertidumbre es muy fácil sacar rentabilidad a su casa de vacaciones alquilándola. Actualmente más y más turistas eligen la opción de pasar sus vacaciones en una villa de lujo. Por esta razón Club Villamar le esta buscando a usted para colaborar en el alquiler de su casa de segunda residencia con piscina privada

Vamos a contestar algunas dudas que les podrían surgir:

- Como propietario, cuando cobrare?

Al contrario que otras compañías de alquiler Club Villamar ingresa el dinero total de las reservas con mucha antelación. El pago se realiza 4 semanas antes de la llegada de los clientes. En caso de reservas de último momento, la transferencia se hará lo más rápido posible.

- Trabaja Club Villamar con exclusividad?

Como empresa creemos que la exclusividad en un contrato es una forma antigua de trabajar. Nuestro contrato ofrece la libertad de trabajar con otras empresas de alquileres y porque no, intentar alquilar la casa por su cuenta.

- Como propietario, puedo tomar la decisión de los periodos de alquiler?

Club Villamar trabaja con contratos de 1 año, que se renuevan al final de cada temporada. Los propietarios son los que deciden el número de semanas que les interesa alquilar. Club Villamar pone a la disposición de cada propietario una pagina web privada (módulo), que puede ser utilizado para cerrar o abrir semanas, verificar el estado financiero de su villa y también la información sobre los clientes que estarán es su casa. El módulo de propietarios también les enviara un e-mail cada vez que tenga un cambio en la disponibilidad de su villa.

- Puede Club Villamar ocuparse de la necesidades de los clientes durante su estancia en la casa de vacaciones?

Club Villamar trabaja de forma exclusiva con las franquicias Homeservice Villamar lo que significa que Club Villamar se encarga de las reservas de su villa y las oficinas Homeservice se encargaran de la preparación de su casa, el check in de los clientes, cobrar la fianza, atender el cliente en cualquier momento que lo necesite, limpieza final de la villa y la devolución del deposito. Las oficinas Homeservice también ofrecen el servicio de sabanas, toallas, etc. Al final de la temporada las oficinas Homeservice se encargaran de devolverles las villas en las mismas condiciones. Un equipo de profesionales estará siempre a su disposición en nuestras oficinas Homeservice (Lloret de Mar, Santa Susana y Calonge).

También existe la posibilidad que Usted como propietario se encargue de los servicios de entrada, salida, limpieza, sabanas, toallas aunque las reservas se hayan hecho a través de Club Villamar.

- Como encontrara Club Villamar clientes para mi casa?

Club Villamar trabaja en el mercado de alquileres de villas de lujo con piscina privada desde el año 2004 lo que hace que sea empresa más grande de alquileres en Costa Brava y Costa Blanca. Por tener tanta experiencia sabemos exactamente como ofrecer su villa y a que tipo de mercado. Es muy fácil encontrar nuestra pagina Web www.clubvillamar.com en los más utilizados buscadores del mundo como Google o Yahoo. También, nuestra página Web ofrece facilidad a sus visitantes a la hora de encontrar la casa perfecta para sus vacaciones. Los visitantes también tienen la posibilidad de reservar y pagar online. Gracias a Internet podemos ofrecer su villa a más de 1 millón de potenciales clientes cada año, alquilarla durante muchas semanas y incrementar sus ganancias anuales.
|Nuestro equipo de reservas está disponible 12 horas al día para atender a los clientes por teléfono, Chat o e-mail.

- Como puedo tener mi casa en la pagina web de Club Villamar?

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el formulario de contacto que hay a continuación o a través de teléfono para obtener mas información o concretar una cita con uno de nuestros comerciales que le ofrecerá un presupuesto sin ningún tipo de compromiso. En caso de que Usted decida colaborar con Club Villamar, la empresa se hará cargo de tomar las fotos necesarias para poder publicar su casa en la menor brevedad posible. Promocionar su casa en la página Web de Club Villamar no supone ningún coste adicional.

club Villamar se encargara de ofrecer los mejores servicios y le aportara los mejores resultados alquilando su villa. Contáctenos para más información o para concretar una cita con nuestros comerciales.